Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Τι πρέπει να ξέρετε πριν αγοράσετε ένα καινούριο στρώμα.

Τα στρώματα χωρίζονται σε τρεις (3) κατηγορίες:


  1. Ορθοπεδικά.
  2. Ανατομικά.
  3. Λάτεξ και λοιπά αφρώδη.

 ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ


Τα ορθοπεδικά στρώματα στηρίζουν την σπονδυλική στήλη και βουλιάζουν ομοιόμορφα, λόγω των ελατηρίων Boner που είναι ενωμένα μεταξύ τους.


ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ


Τα ανατομικά στρώματα αγκαλιάζουν όλο το σώμα, δεν αφήνουν κενά στην πλάτη, λόγω των ελατηρίων Poccer που είναι ανεξάρτητα ελατήρια ντυμένα με ύφασμα. Όταν κοιμάσαι πιέζονται μόνο τα ελατήρια στα οποία πέφτει το βάρος του σώματος, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κενό στην σπονδυλική στήλη. Λόγω των ανεξάρτητων ελατηρίων, όταν γυρίζει κάποιος το σώμα του στο στρώμα, αυτό δεν βουλιάζει αλλά ούτε ενοχλεί τον διπλανό του.





LATEX


Τo LATEX προέρχεται από εκχύλισμα φυσικού καουτσούκ. Τα καλά στρώματα Latex έχουν ζώνες    ( επίπεδα σκληρότητας ).


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ

    • Για να εξασφαλίσετε την σωστή υγιεινή, μην αγοράζετε στρώματα που δεν είναι ελληνικά. Οι χώρες της Ανατολής είναι επίφοβες διότι αγνοούμε τόσο τις συνθήκες κατασκευής των στρωμάτων αυτών, όσο και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται. Τα ελληνικά στρώματα υψηλής ποιότητας, συνοδεύονται από εγγύηση.  
    • Μην μετράτε μόνοι σας το στρώμα. Απευθυνθείτε σε εταιρείες ή καταστήματα, που αναλαμβάνουν την μέτρηση του στρώματός σας, ώστε σε περίπτωση λάθους να έχουν οι ίδιοι την ευθύνη. Εξ άλλου τα στρώματα δεν επιστρέφονται στις εταιρείες σε περίπτωση λάθους.  
    • Οι μεγάλες εταιρείες έχουν στρώματα σε μεγαλύτερη ποικιλία, αλλά και καλύτερη ποιότητα, διότι τα κατάλληλα μηχανήματα που διαθέτουν, διασφαλίζουν ακριβή επανάληψη προιόντος. Κατά συνέπεια η ποιότητα ενός στρώματος έχει στενή σχέση με την εταιρεία που θα επιλέξετε να απευθυνθείτε, κάτι που αποτυπώνεται και στην τελική τιμή του προιόντος.
    • Να προτιμάτε στρώματα που προσφέρουν εγγύηση ποιότητας.   Ο σωματότυπός σας, το βάρος σας, πρέπει να συνυπολογισθεί στα κριτήρια επιλογής του στρώματος.   
    • Να διαλέγετε κατάστημα που συνεργάζεται με πολλές εταιρείες, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να σας προταθεί το καλύτερο στρώμα της αγοράς στην καλύτερη τιμή και σε συνάφεια πάντα με τα χρήματα που διαθέτετε.    
    • Η επιλογή σας μπορεί να επηρεαστεί από τον λόγο του πωλητή, από το πόσο ειλικρινής ή ενημερωμένος είναι. Οπότε, είναι συνετό να αγοράσετε το στρώμα σας από κατάστημα που εμπιστεύεστε, ώστε να σας παρουσιασθεί το καλύτερο στρώμα και όχι εκείνο που συμφέρει το κατάστημα να προωθήσει.  
     

     








Μοιράσου

Σχετικές αναρτήσεις

Τι πρέπει να ξέρετε πριν αγοράσετε ένα καινούριο στρώμα.
4/ 5
Oleh

Εγγραφείτε μέσω mail

Σας άρεσε το παραπάνω άρθρο; Γράψτε το email σας για να εγγραφείτε.